Friday, January 14, 2011

Joe Flizzow dan Nike Football Malaysia

Joe Flizzow bersama jersi Malaysia beliau yg telah ditandatangani pemain-pemain Harimau Malaya dan Coach K.Rajagobal di Nike Football Malaysia Meet & Greet Signing Session di Padang Rooftop One Utama


Err kenapa aku update entry pasal ni?saje nak share.aha macam biasa lah aku kalau online kat facebook tu,rajin jugak lah melawat page Nike Football Malaysia kot ada update yg terbaru.Tengok tengok depa ada update meet & greet signing session 9 Januari lepas.Usha gambar macam macam ada.Tengok sat kat gambar kat atas ni,selamber je komen :

"dan2 time ni baru nak sokong bolasepak malaysia :P"

Pergh dengan cepatnya,dapat notification Nike Football Malaysia reply:

"Joe Flizzow has been supporting the National Team since the days of Lim Teong Kim"

Malas nak gaduh banyak,sebab aku pun bukan serius sangat reply:

"bagus lah camtu.aha"

Motifnya bukan nak menganjing sapa-sapa,bukan nak provokasi siapa true fan siapa pulak fan versi lalang kan.aha cuma bagi aku,baru komen macam tu,dah melatah,siap reply cepat kaw-kaw.hehe
Siapa yg makan cili dia lah terasa pedasnya sebab aku komen tu tak tujukan kat sapa sapa.aha.Dah sokong lama teruskan menyokong.yang baru nak menyokong,selamat lah menyokong pasukan kebangsaan ye.

Kalah menang tetap bersama Harimau Malaya.jangan jadi lalang sudah ye.peace!

3 comments:

  1. biasa ler..
    time kalah pun ramai yg kutuk..
    time menang kire bagus ada yang sokong..

    ReplyDelete
  2. Wow, smart ah jersi malaysia tahun ni.. nak kena grab cepat nih!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

time of your life

freaky signboard

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts